Hoe kan ik een subsite aanmaken?

Wil u een subsite domeinnaam toevoegen, volg dan de onderstaande instructies.

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.nl/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Web hosting

3. In de tabel ziet u nu uw hosts. Klik op 'Hosting Details' bij de host waaraan u subsite wil toevoegen.

Lijst van hosts

4. In het verticale menu links kiest u de optie 'Gekoppelde Domeinnamen'.

Hosting Details

5. Hier ziet u alle tot nu toe aangemaakte aliassen. Ga naar het tabblad 'Subsites'.

Lijst met uw bestaande hosts

6. U ziet een lijst van uw bestaande hosts. Klik op '+ Subsite toevoegen' onderaan rechts.

Subsite formulier

7. Controleer de boodschap bovenaan om het A record van uw account te zien. U moet het A record van uw domein wijzigen zodat het hiermee overeen komt - contacteer daarvoor de registrar van uw domeinnaam, of het bedrijf dat momenteel uw name servers beheert, zoniet zal het domein niet naar de subsite verwijzen. Kent u uw huidige registrar niet, dan kunt u die informatie wellicht vinden bij http://www.who.is/.

Boodschap bovenaan

8. Bepaal of de subsite een domeinnaam of subdomein zal zijn.

1. Voor een subdomein:

1. Geef het subdomein een naam.

2. Klik op ‘Domeinnaam toevoegen’.

3. Wijzig het pad van de map indien gewenst.

4. Als u alles juist gedaan hebt ziet u de bevestiging: 'Het (sub)domein werd toegevoegd'.

Subdomeinen

2. Voor een domeinnaam:

1. Bij de radio button kiest u de optie 'Andere Domeinnaam'.

2. Vul de naam in van het domein, bijvoorbeeld mijnDomein.com.

3. Pas de naam van de map aan indien gewenst.

4. Klik op de knop 'Domeinnaam Toevoegen'.

Domein namen

5. Indien we het eigendom niet konden verifiëren:

1. Bekijk de boodschap die zal verschijnen, om te weten te komen hoe u het eigendom over de domeinnaam kunt verifiëren (klik gewoon op de link)

2. Wijzig het TXT record dienovereenkomstig (bij de registrar van de domeinnaam) en probeer opnieuw

3. U zou nu deze boodschap moeten krijgen: Het TXT record is gevonden! U kunt verder gaan met het aanmaken van dit pakket.